Ofis Ortamında Takı İpuçları

Ofis Ortamında Takı İpuçları

 

Şirketler, takı söz konusu olduğunda şirketler iş yerine uygun olanlar için politikalar oluşturuyorlar, ancak bunun stille çok az ilgisi var.İş yerinde iyi görünerek kendi tarzınızı bulmaya çalışırken, doğru moda takısını bulmak, ne zaman giyeceğinizi bilmek kadar önemlidir.Ayrıca bir açıklama yaparken daha çekici olabilirsiniz.

 

Takılarınızı ofis ortamında maksimum etki yaratmak için takmanızı sağlayan ipuçlarını sizler için derledik.

 

 

Ne Zaman Bildirim Yapacağını Bilmelisiniz

 

Büyük bir toplantınız olduğunda veya bir sunum yapmaya başladığınızda, bir dizi takı takmak isteyebilirsiniz. Varlığınızı kanıtlayabilir gözlerin üzerinizde olmasını sağlayabilirsiniz.

 

İfadeli küpeler, güçlü bir takım elbise veya siyah bir toplulukla eşleştirildiğinde güçlü bir şeydir. Yükseklere tanıtılıyorsanız ve bir izlenim bırakmak istiyorsanız, söyleseniz de söylemeseniz de güçlü göründüğünüzü fark edecekler.

 

 

Takılarınızı Basit Tutun

 

Ne yapacağınızdan emin değilseniz takılarınızı basit tutun. Bazen küçük taşlı ince bir zincir çok şey söyleyebilir. Takınızın rengine ve nasıl parladığına bağlı olarak, dev bir broş taktığınızdan daha büyük bir detay katabilirsiniz.  
Günün duygularını takip et. Kendine fazla dikkat çekmek istemiyorsan, basit ve sade ol. Sadeliği için zevk aldığınız ofise bir şeyler giymeniz iyi hissedebilir ve yine de başkalarının fark etmesini sağlayabilirsiniz.

 

Gösterişli bir kıyafet giyiyorsanız basit, iyi bir kontrasttır. Küçük küpeler ya da zarif takılar bile başkalarının dikkatini çekebilir. Ofis ortamından uzaklaşmadan kendin gibi hissetmenizi sağlar.

 

 

Gösteriş Yapmayın

 

Bir iş ortamında asla yapmamanız gereken şey, gösteriş yapmaktır. Yakın zamanda terfi ettiyseniz veya zam aldıysanız, kendinizi kutlamak ve ödüllendirmek için bir takı parçası satın almak istemek doğaldır.

 

Gösteriş yaparken meslektaşların açısından üzücü olabilir. Terfiiniz veya son yükselişiniz hakkında kıskanıyorlarsa, sizi takı ile gösterişinizi görmek istemeyebilirler. Dikkat dağıtıcı olabilir ve iş arkadaşlarınızla ilişki kurmayı zorlaştırabilir.

 

Asıl amacınız, iyi görünmeye zaman ayırdığınızda kendinizi iyi hissetmek olduğundan, herkesin suratındaki şeyleri parlatmadığınızdan emin olun.

 

 

Meslektaşlarınıza Sorun

 

Ofisiniz için neyin uygun olduğuna veya sizin için neyin işe yarayacağına ilişkin endişeleriniz varsa, neden sormuyorsunuz? Tarzını takdir ettiğin birini bul ve onların ne söyleyeceklerini gör. Güzel bir eski koleksiyonunuz varsa, onlarla ticaret yapabilir, hatta birlikte alışverişe gidebilirsiniz. Stili kendinize uygun birini bulduğunuzda, fikir almaktan kaçınmayın.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

26 Ekim 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR