Çiftlere Özel Gümüş Tasarımlar

Çiftlere Özel Gümüş Tasarımlar

 

Gümüş takıların olmazsa olmazıdır. Özel günlerde, normal günlerde takılan, birilerine hediye seçenekleri düşünürken aklımıza ilk gelen seçeneklerden birisidir gümüşGümüş takılar hem kendilerine ait olan renkleri hem de kendilerine ait olan parlaklıklarıyla tercih edilen ve değerli olan bir madendir.

Gümüş çok eski yıllardan beri hep değerli madenlerden sayıldığı için üzerinde birçok çalışma yapılmış, tasarımlar oluşturulmuş, çizimler yapılmış, modeller çıkartılmış ve hatta üzerine birçok farklı sanat oluşturulmuştur. El sanatları kullanılarak oluşturulan gümüş tasarımlar üzerlerine süslemeler yapılarak insanların vazgeçemeyeceği güzellikte takılar meydana getirilmiş ve hala da getirilmektedir. Her güne özel tasarımlar ve her çifti anımsatacak, özel günlerini taçlandıracak tasarımlar meydana getirilmektedir. Çiftler için onca takı meydana getirilmiştir şimdi biraz bunlardan bahsedelim.

 

 

Çiftler İçin Özel

 

Gümüş takılar hem erkekler hem de kadınlar tarafından yaş fark etmeksizin kullanılmakta ve tercih edilmektedir. Kimi zaman birbiriyle uyumlu gümüş takılar alınarak biri kadında biri erkekte olan ya da dostlar arasında birbirlerinden parça taşımak anlamına gelecek ya da birbirini tamamlamak anlamına gelecek olan takılar bulunmaktadır.

Çiftlerin baş harflerinin bir arada bulunduğu takılar, onların birlikte olduğu tarihleri taşıyan takılar ya da anahtar kilit gibi birbirini tamamlayan takılar üretilmekte ve çifter tarafından tercih edilmektedir. Bu çiftler için oluşturulan gümüş takılar, özel ustalarca çizilip tasarlanmakta ve işlenmektedir. Özel el sanatları kullanılarak üretilebilen bu takılar kimi zaman çiftleri sembolize eden şekillerle ya da onların ilişkilerini kuvvetlendirecek olan doğal taşlarla süslenebilmekte ve dekore edebilmektedir.

 

 

Çiftlerin Baş Harflerini Taşıyan Göz Alıcı Gümüş Takılar

 

Çiftler her zaman yan yana olamayabiliyorlar. Bu gibi durumlarda birbirlerini her an yanlarında hissedebilecekleri takılar ya da objeler ile hep birlikte bulunmakta ve bu duyguyla huzurlu olmaktadırlar. Gümüş ustaları ve gümüş imalatçıları tarafından çiftlerin bu durumuna uygun olarak onlardan izler taşıyan semboller ya da birbirlerinin baş harflerini taşıyan takılar ile bu durumu sağlayabilmektedirler.

Gümüş takılar ile semboller, taşlar ya da işlenmiş olan harfler bir araya gelerek ortaya göz alıcı ve herkes tarafında sevilen takılar çıkartılmakta ve birbirlerini her an anımsayacak her an yanında hissedebilecekleri tasarımlar çıkmaktadır. Birbirini seven çiftlere baş harflerini taşıyan gümüş tasarımlar her zaman ilgi çekecektir.

 


Gümüş Değerinde Öneriler

11 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR