Düğün Takıları İle İlgili Önemli İpuçları

Düğün Takıları İle İlgili Önemli İpuçları

 

Düğün,sizin ve sevgilinizin hayatınızın geri kalanında birbirinizi sevmeyi taahhüt edeceği özel bir törendir. Bu yüzden gelinin görünümünü tamamlaması için takılar çok önemlidir. Binlerce takı arasından gelinliğinize uygun olan takıyı seçmek bir hayli zor olabilir.Bir kolye, şık küpeler, bilezik ya da üçünü de giyiyor olsanız da, özel gününüz için şık bir görünüm istersiniz. Sonuçta, düğün fotoğraflarınızı gelecek yıllar boyunca göreceksiniz, bu yüzden takılarınızın mükemmel görünmesini istemek en doğal hakkınız.Düğününüz için doğru takıyı seçmeniz için önemli ipuçlarını sizler için hazırladık.

 

 

Daha Az Daha Fazlası

 

Her ne kadar bu özel gününüzde sık görünmek isteseniz de abartılı takılardan kaçınmalısınız. Takılar gelinlikten uzak durmamalıdır. Hem elbisenin hem takının birbirini tamamlaması gerekiyor. Hepsini bir araya getirmelisin.Örneğin, elbisenizde süslü bir yaka varsa, bir kolye takmak yerine, görünümü vurgulamak için zarif bir çift damla küpe kullanın.

 

 

Takıları Kıyafetin Tarzına Uydur

 

Eğer gelinlik tarzınız basitse, bej bir kolye detayı yapmanız size çarpıcı bir görünüm verecektir. Yaratıcı olmak için her şeyin tam olarak eşleşmesi gerekmediğini bilin. Takıların birbirini tamamlaması gerekiyor.Doğru kontrast size nefis güzel bir çekicilik sağlayabilir. Eğer gelinlik elbiseniz daha sade ise, bir kolye kullanarak cesur bir görünüşe karar verin.

 

 

Doğru Takıyı Seç

 

Doğru takı boyutunu seçmek, gelinliğinizi güzelleştirecektir.&Çok küçük ve fark edilmeden takıları seçmeyin.Gelinlikleriniz ayrıntılıysa, mücevherlerinizin daha zarif ancak görünmez olmasını istersiniz.Elbiseniz daha basit ise, çok fazla takı takmayın. Bazen, kıyafetinizin geri kalanını vurgulayan ve küpeleriniz ve yüzük setlerinizle eşleşen tek bir kolye ideal görünecektir.

 

 

Elbisenizin Yakası İle Uyumlu Takı Tercih Edin

 

Gelinliklerinizin boynu, hangi kolyeyi kullanacağınızı belirler.Kıyafetiniz askısız veya kalp şeklinde bir boyun çizgisi varsa, bir gerdanlık tarzında bir takı takın. Bu boynuzu güzel bir şekilde vurgulayacak.Öte yandan, elbisenizin yüksek bir yaka çizgisi varsa, kolyeyi atlayın ve bir çift askılı küpeye takın. Elbiseniz yaka süslü ise, saçlarınızda taze çiçekler ve bir çift damla küpeyi tercih edin.

 

 

Düğün Takısında Çok Fazla Renkten Kaçının

 

Gelinlikler çok fazla karışık renkte iyi görünmezler. En iyi ihtimalle bir veya iki renk giyin.Elbisenle iyi uyum sağlamaları gerekiyor.Çok fazla renk yapışkan görünebilir ve gelinin iç ve dış güzelliğinden uzaklaşabilir.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

19 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR