Düğün Takılarında Gümüş Ayrıntılar

Düğün Takılarında Gümüş Ayrıntılar

 

İnsanlar aralarında oluşan elektrik sebebiyle hayatlarını birleştirme kararı alırlar ve bu evliliklerini çevrelerinin gözü önünde, onlarla birlikte kutlarlar. Düğünler evliliklerin kutlandığı ve de herkese duyurulduğu törenlerdir. Bu törenlerde evlenen kişilere çevrelerindeki insanlar tarafından hediyeler verilir, para ve takılar verilir. Hediye amaçlı verilen bu para takı gibi şeyler onlar hem bir tebrik hem de evliliklerinin en başlarında maddi anlamda birer yardım anlamına gelmektedir.

 

Düğünlerde gelin ve damada altın gibi değerli madenler, gümüş yapılı kolyeler, saatler hediye edilebiliyor. Gümüş hem değerli bir maden hem de takılarda şık duran bir maden olduğu için takılarda tercih edilir ve düğünlerde yakınlarımıza hediye olarak takabiliriz. Hem sürekli yanlarında taşıyabilecekleri hem de görsellik açısından şık durabilecek hediyelerdir, takılardır gümüş takılar.

 

 

Neden Gümüş?

 

Gümüş doğada saf olarak bulunan, kendine ait renk ve parlaklığa sahip olan bir madendir. Kendine ait olan rengi ve de parlaklığıyla zaten kendinden doğal güzel ve ilgi çekici olan gümüş üzerinde yapılan işlemlerle hem daha çok göz alıcı hem de daha çok değerli durmaktadır. Uzun yıllardır değerli madenlerden olan gümüş üzerine birçok çalışma yapılmış ve birçok farklı desen, tasarım ile ortaya sanat eseri çıkarılmaktadır. Hem çok kullanışlı, hem kolay işlenebilir, hem değerli hem de doğal renk ve parlaklık sahibi olması ile neden gümüş sorusunun cevabı verilmiş oluyor. Gümüş takılar geçmişten günümüze kadar hep değerli kalmıştır ve gelecekte de değerli madenlerden olacaktır.

 

 

Gümüş Takılar ile Düğünlere Farklılık Katın

 

Düğünlerde sevdiklerimize, yakınlarımıza hediye edeceğimiz gümüş takılar ile düğünde takı takan bütün insanlardan farklı bir davranışta bulunmuş olunur. Özel ustaların ellerinden ince ince işlenerek oluşturulmuş olan, değerli taşlarla, doğal taşlarla renklendirilmiş olan canlı görünümlü enerji dolu gümüş takılar hediye edilen kişilere enerjileri ile olumlu etkiler getirecektir. Doğal taşlar anlam içerir ve bu içerdikleri anlamları enerjileri ile takıları kullanan kişilere yansıtır.

 

Çiftlere iyi dileklerimizi gümüş takılar üzerindeki sembollerle, kullanılan özel el işçilikleriyle, doğal taşlarla ve bütün bunların altında yatmakta olan özel anlamlarla bildirebiliriz. Kalp, hayat ağacı gibi sembollerle gümüş takılar ya da mutluluğu, sonsuz huzur ve aşkı temsil eden doğal taşlarla döşeli olan gümüş takılarla düğün sahiplerini mutlu edebilir ve taşların enerjileri ile onlara iyi dileklerde bulunmuş olabilirsiniz. Düğünlere özel takı olmaya uygun gümüş tasarımlar göz alıcılığı ile farkınızı ortaya koyacak.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

23 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR