Erkekler İçin Onix Taşlı Gümüş Tasarımlar

Erkekler İçin Onix Taşlı Gümüş Tasarımlar

Gümüş takılar için çok tercih edilen ve birçok takı çeşidinde kullanılmakta olan bir maden çeşididir. Gümüş kendi parlaklığı ve kendine has olan rengi ile göz alıcı olmasıyla takılarda çokça tercih edilir ve üzerinde çalışılarak onlarca farklı sanat geliştirilmiştir. Gümüşün işlenmesi ile ortaya el sanatı çıkmakta ve bu el sanatları doğal taşlarla ya da renklerle taçlandırılmaktadır.

Gümüş ile kullanılan taşlardan birisi de onix taşıdır. Onix taşı hem ayrılığı hem de şansı temsil etmektedir. Bu nedenle de yarı değerli bir taş olarak kabul edilmektedir. Erkeklerin içindeki sertliği temsil eden bu taş genel olarak siyah ve gri tonlarındadır. Bu tonlar dışında ayrıca açık renklere sahip olanlarda bulunmaktadır.
 

Sert ve Siyah Onix Taşının İnsanlara Etkileri


Onix taşı uzun yıllarda doğada oluşan bir taştır. Siyahlığı ve opaklığıyla bilinen bu taşın insanların hem psikolojilerine ehem de fiziksel özelliklerine etkilerde bulunmaktadır.
  • Kişinin kendine güvenmesini sağlar, depresyonu azaltıp kişiye mutluluğu aşılar.
  • Negatif enerjilere karşı kişiyi savunur ve nazara karşı da insanları savunmaktadır.
  • Sakinleştirici ve de rahatlatıcı özelliklere sahiptir ve bu sayede kişiye cesaret yüklemesi de yapmaktadır.
  • Kişilerde denge sağlar ve odaklanma problemlerini ortadan kaldırır.
  • Karşı cinsler arasında ikili ilişkilerin dengesini sağlar.
  • Kişilerde endişe problemlerini azaltır ve geleceğe karşı pozitif olmayı sağlamaktadır.
  • Kişilerin yaşadıkları duygunun miktarını ayarlar ve kişilerin bu duygularla hata yapması önlenir.
 

Onix Taşı ve Gümüş Takılar


Erkekler takılar konusunda kadınlara göre daha seçicidir. Sahip oldukları tarza ve karakteristik özelliklere göre tercih edecekleri takılarda belirli özellikler ve görsellik aramaktadır. Gümüş takıları diğer bütün takılardan daha çok kullanan erkekler u gümüş takılarını onix taşı ile desenleştirerek ortaya özenle hazırlanmış olan tasarımlar çıkarmaktadırlar.

Onix taşı kendine ait olan enerjisiyle gümüşlere döşenir ve ortaya çıkan sanat eserleri hem gümüşün enerjisiyle hem de doğal taş olan onix taşının enerjisiyle birleşerek ortaya enerji dolu takılar çıkmaktadır. Ayrıca gümüşün kendine has parlaklığı ve renkleri ile göz alıcı eserler ortaya çıkarmaktadır. Onix taşı ve gümüş birleşerek ortaya günün yıldızı olacağınız takılar çıkmaktadır.

 


 
Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR