Göz Alıcı Gümüş Takı Setleri

Göz Alıcı Gümüş Takı Setleri

 

Gümüş takı imalatında en çok kullanılan maddedir. Gümüş hem çok değerli bir madde olduğu için hem de kendine ait rengi ve parlaklığı olan bir madde olduğu için birçok farklı alanda tercih edilmekte ve üzerine uzun yıllardır çalışmalar, araştırmalar yapılmaktadır. Gümüş üzerinde yapılan çalışmalar ile yeni tasarımlar ve yeni modeller ortaya çıkarılmaktadır.

Çok uzun yıllar boyunca el sanatları geliştirilmiş ve gümüş el emekleri ile ince ince işlenmiştir. Geliştirilen sanatlar zaman alan çalışmalar ile bilekliklere, yüzüklere, kolyelere, küpelere vs. kısaca bütün takı çeşitlerine işlenmiş ve ortaya bir sürü farklı sanat eserleri çıkmıştır. Gümüşün kendine ait olan özellikleri ile çok ilgi görmesi ve ona işlenen el sanatları ile ya da doğal taşlarla süslenmiş olan modelleri ile ortaya çok göz alan eserler çıkmakta ve büyük ilgiler görmektedir.

 

 

Gümüş Setler İçerisinde Neler Vardır?

 

Gümüş üzerinde yapılan çalışmalar ile ortaya çıkan bileklik, yüzük, kolye, küpe vs. gibi takılar birçok kıyafet ve birçok konsept ile uyuşturulmakta ve bu uyuşturulma ile ortaya herkesin gözünü alan ve ilgisini çeken görüntüler çıkmaktadır.

Gümüş set denilen takıların bir arada bulunduğu takı toplulukları birbirine uyumlu olarak üretilen takıların bir arada bulunduğu setlerdir. Gümüş setlerin içerisinde gümüş kullanılarak üretilen takılar bulunmaktadır ve bu takılar belki özel günlerde ya da sıradan günlerde hediye olarak partnerlere verilebilmektedir. Kimi zaman bu gümüş takı setleri içinde kolye ve küpeler var olabilir. Ya da bileklik ve yüzük kombinleri bulunabilmektedir. İçinde bulunan bütün takılar aynı el işleriyle işlenmiş ya da aynı doğal taş ile taçlandırılmıştır.

 

 

Doğal Taş ile Enerji Saçan Gümüş Setler

 

Doğal taşlar insanlara olumlu veya olumsuz etkiler bırakan, vücutlarına dokunduğu zaman onların beden ve ruhlarına etki eden taşlardır. Bu taşlar kimi zaman tedavi olarak da kullanılabilmektedir. Enerji saçan doğal taşlar gümüşün kendine ait olan enerjileri ile birleşerek ortaya insanlara büyük etkiler yaratan enerjiler çıkarabilmektedir. Hem görsel olarak hem de kıymet olarak değerli olan doğal taşlarla süslenmiş gümüş tasarımlar insanlara hem enerjiler vermekte hem de görsellik olarak göz alıcılık katmaktadır.

Gümüş setler içerisinde bulunan yüzük, kolye, bileklik, küpe vs. doğal taşlar ile süslenerek ortaya enerjisi yüksek ve göz alıcı setler çıkarmaktadır.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

15 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR