Gücün Temsili Kuvars Taşı ve Gümüş Tasarımlar

Gücün Temsili Kuvars Taşı ve Gümüş Tasarımlar

 

Doğal taşlar insan vücuduna enerjileri ile etki eden taşlardır ve bu taşlar insan vücudunu birçok farklı yönden etkilemektedir. Doğa taşlardan olan kuvars taşı eski zamanlardan beri güç ve kuvvetin temsili ola taş olarak bilinmektedir. Kristalize bir görüntüye sahip olan kuvars taşı metafizik alanında yüksek gücü ve kendini kontrol etmeyi sağlayan direnci yani yine gücü vermektedir.

Kuvars taşı birçok farklı alanda kullanılmaktadır ve birçok farklı çeşide sahiptir. Sahip olduğu enerjinin çok kuvvetli olması nedeniyle tıp alanında da oldukça yaygın bir kullanıma sahiptir. Hatta tıp alanında bir tedavi yöntemi olarak kuvars taşı kullanılmış olan bir takı takması önerilebilmektedir. Ruh sağlığına iyi gelmesi sebebiyle de meditasyonlarda kullanılan bir taştır.
 

 

Negatif Enerjileri Alıp Pozitif Enerji Yayan Kuvars Taşının Faydaları

 

  • Kuvars taşı çevredeki ve insan vücudunda hapsolmuş olan negatif enerjileri emer ve çevreye pozitif enerjiler yayar. En çok yoğun enerjisi ile tanınan kuvars taşı düşünceleri etkileyebilmekte ve düşünce tarzlarında değişiklikle sebep olabilmektedir. Bunun yanı sıra çok daha fazla özelliklere sahiptir bu taş.

  • Duyguları dengeye sokabilmektedir ve bunu yapabilmek için de beyine sinyaller gönderir. Yani beyin ile etkileşime geçebilme özelliği vardır.

  • Güç, enerji ve canlılık kaybına karşı korumakta olan bir taştır, bu sebeple gücü temsil eden bir taştır.

  • Etrafta bulunan teknolojik aletlerin yaymış olduğu radyasyonu emme gibi bir özelliğe sahip olan kuvars taşı teknolojik aletlerin çevresinde tutulmaktadır.

  • Zihinsel olarak güçlenmeyi sağlar.

  • Eğer negatif olarak gördüğünüz insanlarla birlikteyseniz taşınızı teninize temas ettirecek şekilde tutarsanız negatif enerjilerden korur ama eğer pozitif insanlarla birlikte iseniz taşınızı dışarıda tutmalısınız ki çevredeki enerjiyi emsin.

  • Sindirim sistemine ve kan dolaşımına pozitif etkiler yaratır.

  • Baş ağrısını azaltma ve sancıları azaltma işlevini görmektedir.

  • Göz sağlığını korur ve görmeyi düzeltir.



  •  
  •  
 

 

Kuvars ve Gümüş


Gümüş takılar için vazgeçilmez olan bir maddedir. Birçok takı çeşidinde ve takı modelinde kullanılmakta olan gümüş birçok doğal taş ile birleşerek ortaya sanat eserleri çıkarmaktadır. Gücün ve pozitif enerjinin temsilcisi olarak kullanılan kuvars taşı insan vücudunda pozitif enerji artışına sebep olarak insanların dış çevreye karşı güçlü görünmesini ve korunmasını sağlamaktadır.

Gümüşün kendine has olan parlaklığı ve rengi ile ilgi çekmesine kuvars taşının da güçlü ve yoğun enerjisi eklenince ortaya çok güzel tasarımlar çıkmaktadır. Bu tasarımlar ile günün ya da gecenin yıldızı olacaksınız ve bütün gözler üzerinizde olacak.

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

09 Ocak 2020

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR