Gümüş Alyans Alışverişi İçin İpuçları

Gümüş Alyans Alışverişi İçin İpuçları

 

Eğer düğün gününü planlamaya başladıysanız masrafların ne kadar hızlı arttığını da biliyorsunuzdur. Bütçeye uygun alternatifleri düşünmek her zaman sizin için akıllıca bir hareket olacaktır.

 

 

Neden gümüş alyans tercih etmelisiniz?

 

Gümüş alyanslar, partnerinize olan sevginizi göstermek için uygun bir seçenek sunuyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz gümüş düğün grubu stilleri sınırsız seçenek sunar. Ek olarak, uygun bakım yapıldığında gümüş alyanslarınızı çok uzun süre kullanabilirsiniz.

 

 

Kendi Stilini Seç

 

İster gümüş rengi alyans yüzüklerini isterseniz de değerli taşlı yüzükleri tercih edin bu alanda mükemmel bir çeşitlilik bulacaksınız. Düğün grubunuzun tarzı kişisel bir seçimdir ve bütçenize göre kendi zevkinizi yansıtmalıdır.

 

 

925 Ayar Gümüş Damgasını Arayın

 

Bu özellik, saflıklarını belgelemek için değerli metallere damgalanmış bir işarettir. Tüm gümüş alyanslara ek olarak 925 ayar olarak belirtilmelidir. Bu damga en çok yüzük bandının içinde bulunur.

 

 

Alyansınızı Kişiselleştirin

 

Gümüş alyanslarınıza isimlerinizi kazımaktan daha kişisel ne olabilir? Alyanslarınızı satın alma sürecinde kişisel, anlamlı bir adım olarak tanışma gününüzü veya isminizi yazdırabilirsiniz. Bandın dış kısmı kıymetli taşlarla kaplı olsa bile, iç kısmı oyulabilir. Bazı popüler gravür örnekleri, sevdiklerinizin isim, harf, tarih veya özel mesajlarıdır.

 

 

Gümüş üzerindeki kararmayı önleme

 

Kararmayı önlemek için, gümüş alyanslarınızı orijinal kutusunda kuru bir yerde saklayın. Bez bir çanta da alyanslarınızın uzun süre dayanmasına yardımcı olabilir. Gümüş takılarınızda küçük bir renk değişikliği olduğunu fark ederseniz, endişelenmeyin. Parlatma beziyle hızlı bir şekilde temizlemek, yeni bir görünüm ile anında bir parlaklık verecektir

 

 


Gümüş Değerinde Öneriler

27 Kasım 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR