Gümüş Bileklikler Nasıl Takılır?

Gümüş Bileklikler Nasıl Takılır?

Binlerce stil ve tasarımları bulunan gümüş, kuyumculukta kullanılan en dayanıklı formlardır. Doğru takıldığı takdirde herhangi birinin görünümünü ve stilini yükseltebilir. Tüm gümüş bileklikler herkese uymaz. Farklı gümüş bileklik stillerini tanımak önemlidir.
 

Gümüş Zincir Bileklik


Bu tür gümüş bileklikler çok yaygındır. Gümüş bağlantılar veya halat zincirleriyle yapılırlar. Zincir bileklik çok yönlüdür çünkü rahat veya resmi kıyafetlerle kullanılabilirler.
 

Kişiye Özel Bileklikler


Takılar, sevilen veya unutulmayan kişisel bir şeyi sembolize edebilir. Ayrıca sevgi, yaşam ve korumayı sembolize edebilirler. Kişiye özel bilekliklerle ilgili en güzel şeylerden biri, hikayenizi ve tarzınızı yansıtacak şekilde özelleştirilebilmeleridir.
 

Gümüş Manşet Bileklik


Manşet bileklikler bu günlerde çok moda. Manşet bileklikler çeşitli stillerde gelir. Bazı bileklikler, resmi etkinlikler için ideal olan mücevher ve incilerle kaplanmıştır. Ek olarak, bazı manşet bileklikler Roma İmparatorluğu döneminde savaşçıları andırmaktadır. Her iki durumda da, bu cesur ve güzel stili kullanmak mümkündür.
 

Gümüş Gotik Bileklik


Gotik, Kelt ve Barok mücevherleri tüm dünyada çok popüler hale gelmiştir. Bu tür bileklikler, bu zaman dilimlerinden ilham alan mücevherleri içerebilirler. Ek olarak, gümüş gotik bileklikler, kalabalığın içinde öne çıkmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir.  


Gümüş Değerinde Öneriler

31 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR