Gümüş Yüzüklerde Hikaye Anlatımı

Gümüş Yüzüklerde Hikaye Anlatımı

 

Günlük yaşantımızda birçok alanda hikayeler farklı şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Kitaplardan ticarete kadar birçok alanda gücüne ve insanları bağladığına inanılan hikayeler takılarda da karşımıza çıkabilmektedir. Gümüş üzerine çalışan ve yine bu alanda tasarımlar yapan kişiler kendilerine özgü tasarımlar yapabilmek, tasarımlarında ve çizimlerinde özgünlüğü yakalayabilmek için hikaye kullanımına başvurmaktadır.

Hikayeler sayesinde anlatılmak istenen şeyler karşı tarafa daha kalıcı ve açıklayıcı şekilde aktarılıyor. Hikayeleştirme denilen şey nedir diye soracak olursak, kısacası konunun görünürlüğünü arttırmaktır diyebiliriz. Yani soyut olarak anlatılmak isteneni somut olarak bize sunmaktadır. Bunu gerçekleştirebilmek için de takılarda kelimeler, semboller ya da hareketler kullanılıyor. Gümüşün muhteşem göz alıcılığı ile bir araya gelen semboller vs. hikayeleşerek ortaya ihtişamlı birer takı çıkarmaktadır.
 

 

İhtişam ve Zarafet Gümüş Takılarda


Dönemimizde görsellik ön planda olan ve hayatımızı ele geçirmiş olan bir detaydır. İnsanlar kıyafetleriyle, tarzlarıyla göz kamaştırdıkları gibi, takılarla kıyafetlerini taçlandırarak ortaya göz alıcı birleşimler çıkarabiliyor. Takılarda en çok tercih edilen madde gümüştür. Çünkü gümüş kendine has olan bir renge ve kendinden olan bir parlaklığa sahiptir. Gümüş kullanılarak ortaya özel ellerden üretilmiş olan muhteşem takılar çıkmaktadır.

Gümüş işlenerek ya da birçok farklı malzeme ile bir araya getirilerek hem naif hem de zarif ürünler ortaya çıkabilmektedir. Kadınların çok önem verdiği ve farklı farklı birçok anlam taşıyan yüzüklerde gümüş kullanımı yüzüğün hem görsellik olarak hem de kalite olarak değerini arttırmaktadır. Hikaye anlatımı ile birlikte gümüş yüzükler vazgeçilmez güzellikte olmaktadır.
 

Keşfedilecekler Bitmiyor


Gümüş üzerine birçok çalışma yapılmakta ve gümüşten onlarca farklı tasarım ortaya çıkmaktadır. Bu ortaya çıkanlar koleksiyonları oluşturuyor fakat gümüş ile yapılacak olan koleksiyonlar asla tükenmiyor, son bulmuyor. Hikaye anlatımını sağlayan semboller ve yazılar gümüş takılara can veriyor ve hareketli bir görüntü meydana getiriyor.

Soyut olarak verilmek istenen mesajlar somut olarak takılara yansıyor. Gümüş ile ilgili keşfedilecek daha çok şey var. Kadın, erkek fark etmeksizin birçok insanın tercih edeceği bir tasarımdır gümüş yüzükler. Hikaye dolu gümüş tasarımlar siz konuşmadan da çok şey anlatacaktır.

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

03 Ocak 2020

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR