Kıyafete Uygun Aksesuar Seçimi

Kıyafete Uygun Aksesuar Seçimi

Kıyafete Uygun Aksesuar Seçimi


 

Günlük yaşantımızda, okula giderken, arkadaşlarla görüşmeye giderken, iş görüşmesine giderken, düğüne, davete vs. giderken… Her biri için ayrı tarzlardan kıyafetler giyiyoruz ve her biriyle bağdaşmış olan tarzda kıyafetler bulunmaktadır. Bu kıyafetleri yerine göre giydikten sonra da aksesuarlar ile bu kıyafetleri tamamlıyoruz.

Bu tamamlama da büyük etkiler yaratıyor çünkü gerçekten de büyük farklılıklar her zaman küçük detaylardan çıkıyor. Aksesuarlarda yapılacak olan doğru seçim ve de bu anlamda verilecek olan kararlar kötü bir kıyafet kombinasyonunu bile parlatabilmektedir. Her kıyafet çeşidine uygun olarak aksesuar seçimleri yapabilirsiniz.
 

 

Ofis Tarzı Düzeni Gerektirir


İş yerleri genel olarak disiplin ve belirli kurallar gerektiren ortamlardır. Bu ortamlar yani ofis ortamları kurallar doğrultusunda giyinmeyi gerektiriyor. Bu nedenler dolayısıyla aksesuar seçimlerinde de hem şıklığı hem de sadeliği yakalayabilmek önemlidir. Kısaca söyleyecek olursak ofis ortamı sadeliğin baz alındığı ortamlardır. Abartıya kaçılmadan giyilen kıyafetlere de sade aksesuarlar yakışır.
 

Yaka Şekline Göre Kolye


Giyilen kıyafetlerin yaka kısımları kişilerin takacakları kolye hakkında yönlendirmeler yapmaktadır. Hakim yaka tarzında olan sade ve sert yakalar genelde kolyesiz kullanılmaktadır. Ayrıca balıkçı yakalar da boyna yapışan kolyelere, gerdanlık gibi takılara da izin vermeyecektir. Bu iki yaka çeşidine de yakışacak ve güzel duracak olan kolye tarzı uzun yapılı ve taşlı olan kolyelerdir. Her kolyeye uyacak olan yaka tarzı da kayık yakadır. Çünkü kayık yaka boynu ve omzu tamamen açıkta bırakmaktadır.

Gümüş kendine ait olan parlaklığı ve kendine has olan rengi ile her türlü kıyafetle ve her türlü kombinle uyuşmaktadır. Bu nedenle takılarda en çok tercih edilen madde gümüştür. Gümüş ayrıca kaliteli bir maden ve bir o kadar da değerli olan bir maddedir. Kolyelerde, küpelerde, yüzüklerde vs. birçok takıda kullanılan ve karşımıza her şeyde çıkabilecek olan gümüş değer kaybetmeden ilerlemektedir. Her kıyafet tarzına uygun olarak gümüş tasarımlar üretilmekte ve bu tasarımlar özel el işlemeleri ile şekillendirilmektedir. Ayrıca özel şans ya da anlama sahip olan figürler ile bir araya getirilmektedir.

 

 

 


Gümüş Değerinde Öneriler

29 Ocak 2020

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR