Kolyeler Hakkında Kullanışlı İpuçları

Kolyeler Hakkında Kullanışlı İpuçları

Kıyafetlerinden sıkılıyor musun? Tamamen gardırop dolusu kıyafet almak her zaman işe yaramayabilir. Giysilerinizi güncellemek her zaman iyi bir şey olsa da, hepsinden kurtulmanız gerekmeyebilir.Doğru takılara yatırım yapmak her türlü kıyafeti yükseltebilir ve uygun fiyatlı kalırken yepyeni görünmesini sağlayabilir.

İfadeli kolyeler şu anda çok popüler.Ancak bu kadar cesur bir takı parçası takmayı taahhüt ederken, modaya uygun ve sofistike görünmek için onu doğru giydiğinizden emin olmak istersiniz.
 

Yıldız Yapabilirsiniz


İfadeli kolyeler dikkatinizi çekmek ve kıyafetlerinize görsel ilgi eklemek için yapılmıştır. Bu nedenle, diğer takılarınızın sade olmadığından emin olmak isteyeceksiniz.Diğer cesur takı türlerine sahip bir ifadeli kolye takarsanız, kıyafetinize aşırı anlam yükleyebilir ve çok meşgul görünmesini sağlayabilirsiniz.Bunun yerine, basit veya ince halkaları tercih edin ve kolyenizin bu şekilde açıklama yapmasını sağlayın.
 

Kalıplardan Korkmayın


Desenli gömlekler, eğlenceyi seven kadınlar için mükemmeldir.;Bir ifade kolyesi ekleyerek en sevdiğiniz desenli gömleğinizi daha da yukarı çıkarabilirsiniz.

Çiçek, hayvan ve geometrik baskıların hepsi ifade takılarıyla iyi çalışır.Desenli gömleğiniz nötr renklerden yapılmışsa, koyu ve şık görünmek için renkli bir kolye kullanabilirsiniz.
 

Siyah Kıyafetlerinizi Aydınlatın


Siyah, gardırobunuza dahil edebileceğiniz muhteşem bir renk.Siyah sadece zayıf görünmeyi sağlamayıp, aynı zamanda çok yönlüdür. Nasıl giydiğinize bağlı olarak, siyah üzerine siyah, süper şık, ince veya zarif görünmenize neden olabilir.
 

Ayrıntıları Düz Alanlara Getirin


İfadeli kolyeler, altındaki alan ayrıntılarla dolu olmadığında uyumlu olur.Bu yüzden temel üstleri ve siyah kıyafetler üzerine siyah çok iyi uyar.

İfadenizle takılan mücevherlerinizi, yaka veya göğüs bölgesinin yanılsama yakaları ya da dantel kaplamaları gibi odak noktası olan herhangi bir üst ya da elbise ile eşleştirmekten kaçınmalısınız.Bunun yerine, kıyafetinizin fazla abartılmamış görünmesini sağlamadan, ifade küpelerle ilgi çekmeyi tercih edebilirsiniz.
 


Gümüş Değerinde Öneriler

04 Ocak 2020

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR