Özel ve Anlamlı Semboller ile Gümüş Tasarımlar

Özel ve Anlamlı Semboller ile Gümüş Tasarımlar

 

Bazı semboller hayatımızın her alanında karşımıza çıkabiliyor ve bu semboller hayatlarımızda küçük olarak bulunan fakat büyük anlamlar taşıyan sembollerdir. Bu semboller birçok farklı kültürde birçok farklı anlam taşıyabilmektedir. Bu semboller birçok farklı alanda kullanılabiliyor ve karşımıza da çok farklı yerlerde çıkabiliyor. Kimi sembollere büyük anlamlar yükleyip onları hayatımızda hatta vücutlarımızda taşıyabiliyoruz. Bu sembolleri, takıların vazgeçilmezi olan gümüş tasarımlar ile bir araya getirerek onlara anlam yüklüyor ve onların enerjilerine güveniyoruz.

Gümüş hayatımızda hem objelerde hem de aksesuarlarda karşımıza çıkabilmektedir. Bütün bu obje ve aksesuarlar hayatımıza görsellik anlamında büyük artılar katabiliyor ve bu objeler gümüşün enerjisi ile hem ruhumuza hem de fiziksel olarak hepimize artılar katabiliyor.

 

 

Semboller Ne Anlama Gelmektedir?

 

Hayatımızın her köşesinde karşımıza çıkabilecek olan semboller önemli ve geniş anlamlar taşımaktadır. Bu sembolleri gümüş takılar ile birleştirerek her an yanımızda taşıyabiliyor ve onların getirdiği ve bizlere kattığı duyguları hissedebiliyoruz.

Gümüş takıları süsleyen, hayatımızın her yerinde bulunan sembollerden en çok hayatımızda olanların anlamlarından bahsedelim. Örneğin sonsuzluk, üçgen, dört yapraklı yonca, hayat ağacı vs. gibi sembolleri söyleyebiliriz.

 

 

Sonsuzluk:

 

Hayatımızda çok fazla var olan bu işaret adından da anlaşılacağı üzere sonsuz bir hayat ve hatta her şeyin sonsuzunu temsil etmektedir. Hayatımızın içerisine çok fazla girmiş olan bu sembol birçok farklı tak üzerinde de karşımıza çıkabilmektedir. Sonsuzluk işareti zaman kavramı yanı sıra kadın ve erkeklerin birlikteliğini temsil etmektedir. Ayrıca gümüşe işlenmiş olarak takıya dönüştürülen sonsuzluk işareti dostlar arasında güveni ve sonsuz bir dostluğu temsil etme amacıyla hediye olarak verilmektedir.

 

 

Hamsa:

 

Gümüş takılarda en sık kullanılan ve en çok tercih edilen bu sembol Tanrı’nın eli anlamı taşımaktadır. Palmiye ağacına benzeyen tasarımı ile hamsa sembolü koruyucu güçleri temsil etmektedir ve dini inançlarda da kutsal bir semboldür. Ayrıca bu sembolün şanssızlığa, hastalıklara ve ölüme iyi geldiğine inanılmaktadır. Bu düşünce ve birçok farklı özelliğe sahip olan gümüşün birleşimi ile ortaya çok sevilen tasarımlar çıkmaktadır.

 

 

Hayat Ağacı:

 

Gümüş takılarda sembol olarak çok tercih edilmekte olan hayat ağacı sembolü günden güne daha popüler hale gelmektedir. Bu sembole olan inanca göre dünyanın bütün manevi ve kültürel değerleri bu sembolün içinde barınmaktadır. Gerçek hayatta var olan hayat ağacı sahip olduğu simetrik kökler ile dengeyi sağlamaktadır.

Bu gibi örnekler daha çoktur. Hayatımız içerisinde sahip olduğu enerjiye sonuna kadar güvenmiş olduğumuz semboller takılarla birlikte her açıdan hayatımıza iyi gelmektedir. Gümüş kullanılarak üretilen takılara eklenen şans sembolleri enerjileri ve uğurları ile size iyi gelecektir.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

06 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR