Pırlanta Görünümlü Zirkon Taşı ve Gümüş

Pırlanta Görünümlü Zirkon Taşı ve Gümüş

 

Takılar kadınların kimi zaman güzel görünmek için kimi zaman ise kendilerini mutlu edebilmek için taktıkları şeylerdir. Kıyafetlerine uygun ya da içinde bulundukları günün önemine göre yaptıkları seçimler onları zarif, alımlı ve bakımlı göstermektedir. Gümüş takılar hem alımlı hem kaliteli duruşları ile tercihlerin hep başında gelmiştir. Bu tasarımlar kimi zaman taşlarla şekillendirilmekte ve güzelleştirilmektedir. Zirkon taşı gümüş gibi değerli madenlerle bir araya getirilerek ince tasarımlarla taçlandırılır ve insanların beğenisine sunulur. Zirkon taşı pırlantaya olan benzerliği ile takılarda çok tercih edilen doğal bir taştır. Hem bu benzerlik hem de insan vücuduna yaptığı olumlu etkiler sebebiyle gümüş takılarda çok sık kullanılan taşlardandır.
 

 

Zirkon Taşı Nedir?


Doğal ortamda birçok renkte hatta her renkte bulunabilen zirkon taşı çok sert olmamasına karşın çok dayanıklı olan bir doğal taştır. Parlaklığının çok olması ve de dünya üzerinde çok büyük alanlarda rezerve sahip olması nedeniyle fiyatı düşüktür. Fiyatının düşük olması ve parlaklığının çok olması nedeniyle de mücevher piyasasında pırlanta ve elmas yerine çok kullanılan bir taştır. Belirtilen sebeplerden dolayı da şeffaf olan zirkon taşı en çok tercih edilen türüdür. Hangi renkte olursa olsun bu taşlar sıcaklıkla yani ısıtılarak şeffaflaşabilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği de dünya üzerinde bolca şeffaf zirkon olmasını sağlıyor.
 

Mücevher Piyasasının Gözdesi Zirkon’un İnsan Vücuduna Etkileri


Zirkon şifalı taşlar ve doğal taşlar alanında canlılık taşı olarak anılmaktadır. Her şeye canlılık kattığına inanılan bu taş, mikroplu hastalıklara karşı bağışıklık sisteminin gücünü artırmaktadır ve bu türde hastalığa yakalanmış olanları hızlı bir şekilde iyileştirmektedir. Canlılık verme özelliğinden süre gelen bir özelliği de deri hücrelerini yenileyip cilde parlaklık vermeyi sağlamasıdır. Denge problemi yaşayan hastalar, romatizması olanlara zirkon taşı ile tedaviler uygulanıyor ve çoğunlukla olumlu dönüşler alınıyor. 

Zirkon taşı insanlara hayat enerjisi yüklemesi ile de hayattan gayesi olmayan insanlara tavsiye edilen ve onlara yaşam arzusu vaat eden değerli taşların biridir. İntihara kalkışmış olan insanları ya da intihara karşı içinde meyil besleyen kişileri bu istekten uzaklaştırıp hayata karşı hep umut ve mutluluk dolu bakışlar sağlamıştır. Ayrıca eski çağlarda bu taşın düşman bakışlarını önlediği ve onlara karşı birer kalkan görevi gördüğü düşünülmekteydi.
 

Gümüş ile Birleşip Hayata Karşı Umut Veren Taş


Zirkon taşı çok uzun yıllardan beri hayat enerjisi yüklemesi ile bilinen ve de kullanılan bir taştır. Gümüş takılarda pırlantaya benzerliği nedeniyle çokça tercih edilen bu taş, pahalı görünümü ve kaliteli duruşu dışında hayata karşı da insanlara umut veren ve enerji yükleyen bir taştır.  Canlılık ve zariflik için zirkon taşlı gümüş takılar kullanın ilgileri üzerinize çekin.

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

07 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR