Sokak Stillerini Gümüş Aksesuarlar ile Taçlandırın

Sokak Stillerini Gümüş Aksesuarlar ile Taçlandırın

 

Moda artık sokaktaki giyimlere göre değişiklik göstermektedir. Eskisi gibi podyumlar sonarsında sokaklarda görmüyoruz kıyafetleri artık. Artık kıyafetler önce sokakta giyiliyor ardından podyumlarda o stilleri görüyoruz. Sokak stillerinde tema her zaman, hangi dönemde olunursa olunsun özgürlüktür. Sokaklarda olmak demek özgür olmak demektir. Özgür stil demek özgün stil demektir ve özgün stilleri yaratmak da kişinin kendi hayal gücüne kalmış olan bir şeydir. İstenilen detaylar, istenilen kıyafetler ve de istenilen aksesuarlar kullanılabilmektedir. Her stille bağdaşabilen ve her detayıyla göz kamaştıran gümüş, sokak stillerinde ön planda olan ve çokça tercih edilen bir aksesuar malzemesidir. Gümüş takılar özgürlüğünüze ışıltı katacak ve var ettiğiniz tarzı şenlendirecektir.
 

 

Rahatlık Gümüş Şıklığı ile Denge Kursun


Sokak modası denilen tarzın ana fikri özgürlük, ana düşüncesi de rahatlıktır. Rahat olmak sokak tarzını en iyi yansıtan fiildir. Bu tarzdaki amaç rahatlığı uyum içerisine sokabilmek ve rahatlıkla bile kaliteli durabilmektir. Rahat tarz denilince akla genellikle salaş kıyafetler, hem alt hem de üst bölgeler için bol kıyafetler gelmektedir. Bu tür kıyafetlere de genellikle salaş tarzda takılar tercih edilmektedir. Sallantılı küpeler ya da gümüş parıltılı bir saat ya da spor tarzda bir kolye bu tarzı en iyi tamamlayacak olan takılaradır. Veyahut salaş tarzıyla geniş bir görüntü oluşturan bu tarza, görüntüsüne zıt olacak şekilde minimalist takılar da uyum ve denge sağlayacaktır. Salaş tarz ayrıca yaramazlığı yani afacanlığı çağrıştırdığı için sembollü gümüş takılar da bu tarzda güzel duracaktır.
 

Denim Kumaş ve Gümüş


Modanın her sene içerisinde tuttuğu kumaş türü denim ile çok farklı tarzlar oluşturabilir ve çok farklı kombinasyonları bir araya getirebilirsiniz. En marjinal olan trendler ve en farklı modeller denim, kot ile oluşturulmaktadır. En salaş ve en kuralsız tarzdır denim bu nedenle de kendine has renk ve parlaklığı ile özgür olan gümüş ile bir araya gelerek tamamen kuralsız tarz oluşmaktadır. Denim kumaş kıyafetler gümüş takılar ile bir araya gelerek ortaya müthiş bir denge çıkarıyor. Kot ceketler ile taşsız olan gümüş takılar uyumu çok iyi sağladığı gibi kot eteklerle de taşlı gümüş takılar ortaya göz alıcı ve kaliteli bir görüntü çıkarıyor.

 

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

16 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR