Takım Elbiselerinizin İnce ve Özel Ayrıntısı Gümüş Kol Düğmeleri

Takım Elbiselerinizin İnce ve Özel Ayrıntısı Gümüş Kol Düğmeleri

 

Erkeklerin özel gün kıyafeti de resmi kıyafetleri de genel olarak takım elbiselerdir. Bu elbisleri her erkek giyer evet. Fakat her takım elbise her erkeğin üzerinde farklı durur ve farklı bir görüntüye sebep olur. Aynı takım elbiseyi onlarca erkek giyebilir fakat takım elbiselerde ayrıt edici olan şey aslında kravat ve kol düğmeleridir. Kol düğmeleri erkeklerin isteklerine göre değişebilen ve genelde tarzlarını ortaya koyan bir takı çeşididir.

Kol düğmeleri üzerlerinde şekiller, taşlar olabilmekte ya da direkt olarak standart renkli bir düğme de olabilmektedir. Kol düğmelerinde seçilecek olan düğme genel olarak gümüş olmaktadır. Gümüşün kendine ait renk ve parlaklığı ile üzerinde uzun yıllardır oluşturulmuş olan el sanatları ile gümüş kol düğmelerinde yüzlerce çeşit meydana gelebilmektedir.
 

 

Kol Düğmelerinde Gümüş Tasarımlar


Gümüş birçok takı yapımında kullanılmakta olan değerli bir madendir. Bu maden doğada saf olarak bulunur ve kendine ait görsel özelliklere sahiptir. Bileklik, saat, küpe, kolye gibi çok sık görülen takılarda bulunabildiği gibi bazı zamanlarda karşılaştığımız takım elbiselerin kol düğmelerinde de karşımıza çıkabilmektedir. Gümüş kol düğmeleri birçok farklı çeşitte olabilir. Gümüş üzerinde çalışmalar yapılmış ve çok eski dönemlerden günümüze değerli olan bu maden üzerine el sanatları, özel işçilikler geliştirilmiştir.

Özel ustaların özel ellerinden çıkan tasarımlar, modellere dönüştürülmekte ve ortaya göz alıcı eserler çıkmaktadır. Gümüşün sahip olduğu pozitif enerji kol düğmelerine de yansımaktadır ve takım elbiselerde hem göz alıcılığı hem de farklılığı yaratmaktadır. Takım elbiselerinizle farklı olmak istiyorsanız gümüş kol düğmeleri sizi kurtaracaktır.
 

Gümüşe Özel İşlemeler ve Taşlı Süslemeler ile Kol Düğmeleri


Çok eski dönemlerden bugüne kadar gümüş üzerine birçok farklı el sanatı geliştirilmiş ve değerli olan bu taş işlendikten sonra belirli sembol ve değerli taşlar ile birlikte ilgi çekici özel takılara dönüştürülmüştür. Kol düğmeleri ustaların ellerinden ince desenlerle işlenerek özel tasarımlarla döşenebilmektedir.

Ya da insanlara verdiği enerjiler ile onların bedenlerini ve ruhlarını pozitif etkilediği düşünülen doğal taşlarla birlikte süslenebilir ve de renklendirilebilir. Gümüş kendinden değerli ve göz alıcı bir madendir zaten fakat öze el işçilikleri ve sembollerle, doğal taşlarla bir araya geldiği zaman ortaya paha biçilemez sanat eserleri çıkabilmektedir.

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

21 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR