Tek Taş Gümüş Küpeler ile Ağırbaşlı Bir Çekicilik Oluşturun

Tek Taş Gümüş Küpeler ile Ağırbaşlı Bir Çekicilik Oluşturun

 

İhtişamın ve çekiciliğin dekolte ya da çok aşırı takılarda bulunduğuna inanıyoruz. Fakat çok fazla kalabalık ve çok aşırı göz yoran giyim ya da aksesuar ilgi çekici olmamaktadır. Hatta çok abartmadan da ihtişam elde edilebilmektedir. Ağırbaşlı ve asil bir ihtişamı yaratmanın en kolay yolu minimalizmdir. Minimalizm sayesinde detaylar ön plana çıkıyor ve kıyafetlerle kombin haline getirilen takılar daha çok ilgi çekmektedir.

Bazı aksesuarlar bazı kombinelerle bir araya geldiğinde büyük bir patlama yaşanıyor ve sanki sevilen bir şarkıcım en sevilen şarkısı çalıyormuş gibi hissiyata sebep oluyor. Minimalist olarak düşünülecek olursak eğer, tek taş takılar her zaman minimalist ama çok ilgi çeken bir görüntü oluşumuna sebep olur. Boyut önemli değil, küçük bir tek taş küpe ile kıyafet kombinenizi daha çekici hale getirecek ve isteseniz de istemeseniz de gözle üzerinizde olacak. Tek taşın asilliği ile siz de asil ve bir o kadar da çekici görüneceksiniz.
 

 

Tek Taşlı Gümüş Küpeler


Tek taşların asilliğinden bahsetmiştik. Şimdi de tek taşlı gümüş küpelerin ne kadar kullanışlı ve ne kadar cezbedici olduğundan bahsedeceğim. Birçok farklı kombinle uyum sağlayan tek taş gümüş küpeler, özellikle de şık görünmek istediğiniz günlerde ya da özel akşamlarda kendinize parıltı katmanızı sağlayacak ve asil duruşunuza bir tutam da parıltı eklemiş olacaksınız.

Gümüş küpe seçimlerinde kıyafetlerin önemli olduğu kadar yüz şekli gibi detaylar a önemli yer tutmaktadırlar. Bunların yanı sıra ten, göz ve saç rengi de gümüş küpe seçimlerinizi etkileyecektir. Fakat tek taşlı gümüş küpeler, çok göze batmayan ve çok da renkli ve abartılı bir küpe çeşidi olmadığından, her türlü kıyafet ve saç, göz vs. Rengi için de uyum sağlayabilmektedir.
 

Özel Hissetmeyi Sağlayacak Bir Dokunuş


Tek taş gümüş küpelerin sevilmesini sağlayacak bir sürü özellik saydık ve bir sürü detay verdik. Bu gibi daha birçok örnek bulunmaktadır ve her bir örnek de tek taş gümüş küpelerin sevilecek hediyeler olduğunu size gösterecektir. Değer verdiğiniz kişilere hediye edeceğiniz tek taşlı gümüş küpeler zarif asilliği ile gözleri kamaştıracak ve sevdiklerinizin yüzüne bir tutam gümüş parıltısı ekleyecektir. En özel duyguları en özel tasarımlarla tatmak için usta ellerden çökmüş gümüş küpeler sizin için ideal bir seçim.

 

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

13 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR