Ucuz Takı Size Daha Fazlaya Mal Olabilir

Ucuz Takı Size Daha Fazlaya Mal Olabilir

 

Takılar, özellikle her yaştan kadın arasında önemli bir moda ifadesidir. Ancak, ucuz takıların sonunda maliyetli olabileceğini de bilmelisiniz. Daha pahalı ama uygun fiyatlı parçaların yerine ucuz takı satın almayı düşünüyorsanız, birkaç önemli unsuru düşünmelisiniz. İşte ucuz takılar ile ilgili bilmeniz gerekenler.

 

 

Ucuz (Genellikle) Düşük Kalite Demektir

 

Düşük maliyetli takı dükkanlarında ki ürünlerin bile ileride nasıl kırıldığını hiç merak ettiniz mi? Çünkü sattıkları takım parçalarının kalitesi düşük ve maliyeti daha azdır.
Ucuz takı dükkanlarında bulacağınız değerli takıların çoğu yüzeyleri harika olmasına rağmen sizi ileriden hayal kırıklığına uğratabilir.

Ucuz bir takı almayı planlıyorsanız mutlaka dayanıklılığını da kontrol etmelisiniz. Hiç ummadığınız anda çarpmalarda kolayca kırılma eğilimindedirler. Ucuz bir takı almadan önce bu gözlemleri göz önünde bulundurmanız gerekebilir.

 

 

Taklit Riski Yüksek

 

Çıplak gözle bunu fark edemeyebilirsiniz ancak ucuz takı mağazalarındaki bulacağınız birçok takının taklit ve düşük kalitede olduğunu sonradan fark edebilirsiniz.

Hatta orijinal bir aldığınız bazı takıların ileride renk değiştiğini görünce ucuz takının daha fazla maliyetli olduğunu görebilirsiniz. Ucuz fiyatlı ama orijinal diye aldığınız takımın sahte olup olmadığını kontrol edin.

 

 

Ucuz Takı Satın Almadan Önce Tehlikeli Bileşenleri Konusunda Dikkatli Olun

 

Uzun vadeli kronik hastalık masraflarına zamansal ve çarpıcı bir bakış attığınızı hayal edin. Korkunç değil mi? Ucuz mücevher satın almanın yol açacağı şey budur. Kurşun takılar, ucuz takılar almanın olumsuz sonuçlarına bir örnektir.

Ucuz mücevher almak, kontakt dermatit gibi cilt komplikasyonları geliştirme riskinizi arttırır. Cildinizde kuru kabarcık oluşumunu ve aşırı kaşıntıyı önlemek istiyorsanız, ucuz mücevher satın almayı bırakın.

Tıbbi harcamalar için fazladan harcama yaparsanız, bu tür mücevherleri satın almak için kullandığınız düşük maliyetli bütçe hoşunuza gitmeyebilir.

 

 

Kurşun Takının Tehlikelerinden Haberdar olun<

 

Görünümünüzü güzelleştirmek için süslü küpeler satın almayı düşünüyorsanız, kaliteye ve maliyete odaklanmanız gerekir. Düşük fiyatlı küpelerin ve diğer ucuz takıların çoğu kurşunla uyumlu değildir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa uzun vadede sonuçlarını görebilirsiniz. Ucuz bir takıya karar vermeden önce sağlığınızı düşünmeli ve ona göre takı almalısınız.

 

 

Takılarda Kadmiyu Riski

 

Bir dakikanızı ayırın ve böbreklerinizin vücudunuzdaki rolünü düşünün. Şimdi, önlenebilir bir eylem nedeniyle ölümcül böbrek yetmezliği yaşadığınızı hayal edin. Ucuz takıların çoğu orta vadede böbrek yetmezliğine yol açma potansiyeline sahip olan yüksek bir kadmiyum seviyesine sahiptir.

Takıların çoğundaki kadmiyum bileşeni de aynı zamanda kanserojendir. Ucuz kuyumculuğun tehlikeleri arasında, sizin için endişelenmeniz gereken kanser ve diğer kronik hastalıklar bulunur. Bu takıların sağlığınız üzerindeki uzun vadeli etkilerini düşünmeden ucuz takı satın almayı bırakın.

 


Gümüş Değerinde Bilgiler

17 Ekim 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Bilgiler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR