Yaka Eşleştirmek İçin Nasıl Kolye Takılmalıdır?

Yaka Eşleştirmek İçin Nasıl Kolye Takılmalıdır?

 

Kıyafetinizin yakasına uyacak şekilde, doğru uzunlukta ve stilde kolyeyi nasıl takacağınızla ilgili takı ipuçlarımız. Bir kolye, giyebileceğiniz en ilginç aksesuarlardan biridir ve görünüşünüzü tamamen değiştirebilir. Doğru kolyeyi eklerseniz, birkaç saniye içinde sıkıcı, donuk bir kıyafeti çekici bir elbiseye geçebilirsiniz.

Ayrıca, günün herhangi bir anında değiştirmek de kolaydır.Elbette, öne çıkmak istiyorsanız ne tür bir kolye taktığınıza dikkat etmek zorundasınız. Neden farklı boyun çizgileri türlerine ve hangi aksesuarlara uymanız gerektiğine bir göz atmıyorsunuz?
 

 

Asimetrik


Bu tür boyun çizgileri şu anda çok popüler ve hangi beden tipine sahip olursanız olun, çok gurur verici. Gömleğini basitçe hareket ettirip “tek omuzdan” giymek seni iş yeri kıyafetinden parti kıyafetine götürebilir. Şimdi, bunun daha da ilginç görünmesini nasıl sağlayabilirsiniz? Elbette doğru kolyeyi ekleyerek!

Kıyafetinizi dengelemek ve köprücük kemiğinizi vurgulamak için, bu tür bir gömlekle basit küçük, narin bir kolye takmalısınız. Yeterince kısa tutulması tercih edilir, bu nedenle tişörtünüzün üzerine değil, cildinize düşer.
 

Balıkçı Yaka


Balıkçı yakaları çok popülerdir, ancak pek çok insan onları nasıl giyeceğini bilmiyor. Doğru aksesuarları giymedikleri için balıkçı yakalarının sıkıcı görünmesini sağlarlar. Rahat bir balıkçı yaka, giyebilir ve uygun kolyeyi taktığınız sürece çok şık görünebilirsiniz.

Bu tür yakalarda uzun değerli taş dizeleri doğru parçalardır. Nazik ve sofistike görünmek istiyorsanız incilere gidebilir veya ruh halinize ve balıkçı yakanızın tarzına bağlı olarak diğer değerli taşları seçebilirsiniz.
 

Kare Yaka


Kare bir yaka ne olursa olsun zarif görünüyor, bu yüzden doğru kolyeyi bulmak için fazla uğraşmanıza gerek yok. Sadece hassas bir desen ile köşeli bir kolye tercih etmelisiniz. Köprücük kemiğinizi kaplayacak kadar büyük veya boyun çizginizi çok düşük gösterecek kadar küçük bir şey eklemek istemezsiniz.
 

V Yaka


Bu en yaygın boyun çizgilerinden biridir ve nasıl giyileceğini bilmeniz gerekir. V yakalı için en uygun kolye, göğsünüze dikkat çeken bir kolye ile orta uzunlukta bir kolyedir. Kolyenin boyutu boynunuzun ne kadar geniş olduğuna bağlıdır. Derin bir yaka için uzun bir kolyeye gitmelisiniz, bu da yakanızın zarif görünmesini sağlayacak ve figürünüzü zayıflatacak.
 

Halter Yaka


Halter yaka ile eşleşen bir kolye bulmak zor olabilir, ama her şey mümkün! Belinize dikkat çekmek istiyorsanız, sonunda küçük bir kolye olan uzun bir kolye seçebilirsiniz. Dikkatinizi omuzlarınıza ve göğsünüze çekmek istiyorsanız, küçük bir kolye düşünebilirsiniz. Her iki durumda da, boyunluk olduğu gibi dekore edildiğinden, ifade parçalarından uzak durmak daha iyidir.
 

Yuvarlak Yaka


Yuvarlak, ama derin bir boyun çizgisi çok yönlüdür, kişiliğinize ve tarzınıza uygun olduğu sürece istediğiniz her kolyeyi hemen hemen takabilirsiniz!

 

 


Gümüş Değerinde Öneriler

18 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR