Yeni Doğan Bebek Ziyaretlerine Uygun Gümüş Tasarımlar

Yeni Doğan Bebek Ziyaretlerine Uygun Gümüş Tasarımlar

 

Özel günlerde insanlar o günün en özel insanına ya da o günün anlamına uygun olarak karşılıklı olarak hediyeler verirler. Bu hediyeler o günün en özel kişisine uygun, o kişiyi hatırlatacak, o kişiyle aralarında olan manevi bir şey ile alakalı ya da karşılıklı olarak özel bir günlerini hatırlatacak hediyelerdir. Herkese aynı hediyeyi veremezsiniz. Herkesin tarzı, herkesle aranızda olan bağ ve yaşanmışlıklar farklıdır.

Hediyeler kişiye ya da günün anlamına özel olarak seçilir. Örneğin bebek ziyaretlerine her hediyeyle gidilmez. Yakın çevremiz ya da akrabalarımız bebek sahibi olmuş olabilirler, bu gibi bir durumda onları tebrik etmek amacıyla ve yine birbirimizi hatırlamak amacıyla hediyeleşme geleneği oluşturulmuştur. Bu hediyeleşme geleneğinde kişiler bebek ziyareti yaparken birbirlerine günün anlam ve önemine uygun hediyeler verirler.
 

 

Bebek Ziyaretine Uygun Gümüş Tasarımlar


Çevremizde yeni anne ve baba olan insanlar var olabilir. Bu kişilere tebrik amaçlı olarak onları ziyaret eder ve onlara hediyeler veririz. Yeni doğan bebeklere uygun olarak verilebilecek gümüş tasarımlı hediyeler vardır. Örneği bebeğin isminin yazılı olduğu bileklikler veya onlara şans getireceği düşünülen doğal taşlar ile süslenmiş, dekore edilmiş olan gümüş objeler, gümüş takılar hediye edilebilmektedir. Yeni doğan bebeklere hem nazar değmemesi hem de şans getirmesi, kötü düşüncelerden korunması amacıyla nazar boncuğuyla dekore edilmiş olan gümüş takılar da hediye edilebilir.

Geçmiş zamanlardan bugüne kadar gümüş hep değerli taşlar arasında sayılmıştır. Bu değerli taş hem kendine ait olan rengi ile hem de sahip olduğu doğal parlaklık ile göz alıcı bir madendir. Bütün bunların yanı sıra günümüze kadar gümüş üzerine birçok çalışma yapılmış ve gümüşün işlenmesi ile alakalı olarak onlarca farklı özel el sanatı çıkarılmıştır. Bu el sanatları ile özel ustalar tarafından, onların elinde özenle işlenmiş ve büyük emekler isteyen sanat eserleri ortaya çıkarılmıştır.
 

Doğal Taşlar ile Döşenmiş Bebekleri Anımsatan Gümüş Tasarımlar


Bebek ziyaretleri için üretilen ve yeni doğan bebekleri ziyaret ederken hediye olarak götürülen gümüş tasarımlar kimi zaman bu alanda ustalaşmış olan ya da bu alan üzerine çalışmalar yürüten insanların kullandıkları el sanatları ile modellenmiş olabilmektedir. Kimi zaman ise enerjisinin varlığına ve insanların vücutlarına bu enerjilerle olumlu etkiler yarattığı düşünülen doğal taşların bu obje veya aksesuarların döşenmesi, desenleştirilmesi ile de üretilmiş olabilmektedir.

Doğal taşlar doğada bulunan ve insanlara belirli etkiler yarattıkları düşünülen taşlardır. Belirli taşlar ile döşenmiş olan gümüş tasarımlar, o aileye şans getirebilir ya da bebeğin gelişiminde enerjisiyle olumlu yönlerde yardımcı olabilir. Bebek ziyareti yaparken hediye seçiminiz artık hem göz alıcı olacak hem de özenle uğraşılmış özel tasarımlar olacaktır.

 

 


Gümüş Değerinde Öneriler

09 Aralık 2019

Etiketler: Gümüş Değerinde Öneriler
Haziran 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR